• 078 - 616 6681
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hovenier Zwijndrecht – Tuinonderhoud door Hoveniersbedrijf in Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in Zwijndrecht omdat u uw tuin wilt laten verbouwen? Dan helpen wij van Baan Hofman u graag verder. Baan Hofman is namelijk een hoveniersbedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van tuinen. Zo zit u zonder veel inspanningen iedere zomer weer in uw droomtuin, want wij doen het werk! Bij Baan Hofman beschikken we inmiddels over meer dan 35 jaar aan ervaring. Wij weten dus wel hoe we u tevreden achterlaten in uw gloednieuwe tuin!

Hoveniersbedrijf Zwijndrecht

Hovenier in Zwijndrecht; voor al uw tuinprojecten

Hoveniersbedrijf Baan Hofman is een tuinspecialist en hovenier in de regio Zwijndrecht en omstreken. De kracht die wij hebben is dat we alle disciplines omtrent het ontwerpen-, verbouwen- en onderhouden van uw tuin in eigen huis hebben. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen. Natuurlijk weten wij ook dat het verbouwen van uw tuin een ingrijpende en kostbare klus is. Om u wat meer zekerheid te garanderen geven wij standaard één jaar garantie op al onze werkzaamheden en beplanting. Tevens nemen we ieder jaar contact met u op voor het jaarlijkse onderhoud van uw nieuwe tuin. U wilt in de zomer natuurlijk wel optimaal kunnen genieten van al het moois om u heen!

Van Tuinontwerp tot de Tuinaanleg; Hoveniersbedrijf Baan Hofman helpt u verder

Het verbouwen en inrichten van uw tuin is niet zomaar gedaan. Hier gaat namelijk enorm veel voorbereiding aan vooraf. Om u te ondersteunen bij het realiseren van uw droomtuin helpt hoveniersbedrijf Baan Hofman u bij het complete proces.

Tuinontwerp

Laten we beginnen bij het tuinontwerp. Op basis van uw wensen en behoeften wordt uw tuin geschetst. U kunt dit zien als de basis van uw droomtuin. Naast uw wensen nemen we ook de stijl van uw inrichting (binnenshuis), de stijl van het huis en de stijl van de omgeving mee in het tuinontwerp. Door gebruik te maken van de meest recente trends en innovaties zorgen we er samen voor dat uw tuin geheel naar uw wens wordt ontworpen.

Tuinaanleg

Als u akkoord gaat met het tuinontwerp dat we samen met u hebben opgemaakt dan is het tijd om aan de slag te gaan met de tuinaanleg. Wij leggen met alle plezier een compleet nieuwe tuin aan, maar daarbij doen wij net zo graag een deel van uw tuin. Bent u van plan om samen met uw buren, de bewoners van uw appartementencomplex of naastgelegen bedrijven de tuinen aan te passen? Ook dan helpt Baan Hofman u graag verder. Door de vele collectieve opdrachten zijn we inmiddels specialist in het uitvoeren van bouw- en renovatiewerkzaamheden van meerdere tuinen.

Tuinonderhoud

Na het ontwerpen en het aanleggen van uw kostbare nieuwe tuin is het tevens belangrijk om uw tuin in optimale kwaliteit te houden. Een tuin bestaat namelijk uit levende elementen, zoals planten, bomen en andere gewassen en daarom is het vooral de eerste jaren na aanleg van de tuin belangrijk om goed tuinonderhoud te laten plaatsvinden. Alleen zo groeit de tuin zich naar wat u in de beginfase voor ogen had. Om meerdere jaren van uw tuin te kunnen genieten is het belangrijk om jaarlijks onderhoud te laten plaatsvinden.

Op zoek naar een hovenier in Zwijndrecht?

Bent u klaar met uw huidige tuin en verlangt u naar iets nieuws? Iets van deze tijd? Dan helpt Baan Hofman u graag verder. Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.


Hoveniersbedrijf Baan Hofman, alle rechten voorbehouden. Realisatie door: mVm-Webdesign
--/--