• 078 - 616 6681
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tuinaanleg zoals u wenst

  • Hoveniersbedrijf Baan Hofman
  • Hoveniersbedrijf Baan Hofman

Tuinaanleg

 

De aanleg van een tuin is een grote klus: een klus die onze professionele hoveniers met beide handen aannemen. Geen idee is te vreemd, geen ontwerp is onmogelijk. Een tuin aan laten leggen betekent de ideale buitenruimte creëren en daar ligt onze specialiteit.

Tuinaanleg in Dordrecht en omstreken

Woont u in of dichtbij Dordrecht en wilt u een tuin aan laten leggen? Onze vakmensen zullen gebaseerd op uw wensen een tuin aanleggen waar u nog lang van zult genieten. Bij het aanleggen van een tuin wordt vaak gedacht aan de aanleg van een complete tuin. Wanneer u de gehele tuinaanleg aan ons uitbesteedt, kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden of designs uitvoeren. Daarnaast doen wij ook gespecificeerde tuinaanleg in Dordrecht en omstreken. Wij kunnen bepaalde onderdelen van uw tuin aanleggen, zoals een luxe vijver, mooie bestrating, een houten terras of een prachtig prieel.

Tuin aanleggen: van ontwerp tot realisatie

Ons middelgrote hoveniersbedrijf te Dordrecht heeft alle disciplines in huis. De combinatie van vakkennis en ervaring maakt het mogelijk dat wij uw visie en concept uitwerken in een passend tuinontwerp en vervolgens tevens de tuinaanleg uitvoeren. Onze hoveniers zijn allemaal gediplomeerde professionals die uitstekend de vertaalslag kunnen maken van een idee en/of ontwerp naar realisatie en aanleg van een tuin. Onze service gaat nog verder dan tuinarchitectuur en tuinen aanleggen. Na tuinaanleg houden we contact over tuinonderhoud. Daarnaast geven wij een jaar garantie op geleverde tuinaanleg werkzaamheden en beplanting.

Wij verzorgen zowel particuliere als collectieve aanleg van uw tuin

Naast de aanleg van particuliere tuinen zijn wij ook gespecialiseerd in collectieve tuinaanleg. Hierbij kunt u denken aan gezamenlijke erfafscheidingen, grondwerkzaamheden, beschoeiingen of andere werkzaamheden gerelateerd aan tuinaanleg in nieuwbouwwijken of openbare ruimten. Eén van de voordelen die wij bieden, is dat u voor de aanleg van tuinen één aanspreekpunt heeft. Dit geldt voor zowel ontwerp en tuinaanleg als onderhoud. Dankzij ruim 35 jaar ervaring in de aanleg van tuinen voor particuliere en zakelijke markt werken wij op een zodanig efficiënte en effectieve manier dat wij ook scherpe tarieven kunnen aanbieden voor tuinaanleg in Dordrecht.

Uw tuin aan laten leggen door onze ervaren hoveniers? Neem contact op

De hoveniers van Baan Hofman leveren maatwerk en vakmanschap. Vorm en functie samenbrengen in een tuin, nieuwe concepten creëren en uitdagende tuinontwerpen realiseren, is wat wij het liefste doen. Als het om tuinaanleg gaat is niets te gek. Wilt u een tuin aan laten leggen die  ‘stijlvol van nature’ is? Bent u benieuwd of wij uw tuinwensen en dromen waar kunnen maken? Neem contact met ons op en we bespreken hoe we de aanleg van uw droomtuin kunnen uitvoeren. 


Interessante Artikelen


Hoveniersbedrijf Baan Hofman, alle rechten voorbehouden. Realisatie door: mVm-Webdesign
--/--