• 078 - 616 6681
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blog van hoveniersbedrijf Baanhofman

3 ideeën voor de bestrating van uw tuin onder elkaar

Wilt u uw tuin een andere look geven maar wilt u niet direct een compleet nieuwe tuin aan laten leggen? Door te kiezen voor een nieuwe bestrating van uw tuin, krijgt uw tuin direct een frisse en andere uitstraling. Doe inspiratie op met de onderstaande voorbeelden. Bent u enthousiast geworden en wilt u aan de slag met de bestrating van uw tuin? Bij tuinarchitect Hoveniersbedrijf Baan Hofman kunt u terecht voor gespecificeerde aanleg.

1. Strakke betontegels voor een moderne uitstraling

Tuintegels leveren een grote bijdrage aan de sfeer van uw tuin, vergelijkbaar met de vloer in uw woonkamer. Het is daarom belangrijk dat uw tuinbestrating past bij uw persoonlijke smaak. Betonnen tuintegels hebben een strakke look en gaan goed samen met een hippe loungeset en terrasverwarmer. Het is belangrijk om een consequente stijl door te voeren in uw tuin. Zo creëert u een ontspannen omgeving en is de tuin in harmonie. Voor een moderne look kunt u naast betontegels ook kiezen voor bestrating met natuursteen. Hierbij is betonsteen de voordeligste keuze.

2. Sfeervolle gebakken sierbestrating

Voor een gezellige tuin met een vleugje nostalgie zijn gebakken tuintegels ideaal. Deze sierbestrating wordt gemaakt van klei dat onder hoge temperatuur in een oven wordt gebakken. Hierdoor zijn de tegels kleurecht, zeer stevig en hebben ze een lage vochtopname. De kleine tuintegels zijn in zeer veel motieven te leggen, waardoor u zelf grote invloed heeft op de uitstraling van uw tuin. Daarnaast zijn de stenen verkrijgbaar in verschillende kleuren, van donkere tinten tot rood- en geelkleurig. Met deze tegels kunt u bijvoorbeeld een romantisch zithoekje aan laten leggen, waar een leuk slingerend paadje naartoe leidt

3. Luxueuze bestrating van natuursteen tuintegel

Natuursteen heeft een luxe uitstraling. Deze grote tuintegels zijn zeer duurzaam en tegen een stootje bestand. Natuursteen wordt gewonnen uit de aarde en is dan ook zeer geschikt als bestrating van de tuin. Kies uit exclusieve materialen zoals kwartsiet, graniet en gneis. Deze varianten zijn het meest geschikt in het Hollandse klimaat, waarin er redelijk vaak een flinke bui valt. Natuursteen valt mooi te combineren met de rest van de tuin doordat het materiaal goed tot zijn recht komt tussen groene tinten van het gras en uw struiken, bomen en andere planten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de bestrating van uw tuin? Door contact op te nemen kunnen wij uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden bespreken. Wij denken graag met u mee tijdens een vrijblijvend gesprek.


Interessante Artikelen


Hoveniersbedrijf Baan Hofman, alle rechten voorbehouden. Realisatie door: mVm-Webdesign
--/--