• 078 - 616 6681
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderhoud volgens afspraak

  • Hoveniersbedrijf Baan Hofman
  • Hoveniersbedrijf Baan Hofman

Tuinonderhoud

De tuin bestaat voor een deel uit levende elementen en die hebben sturing nodig. Er moet onderhoud verricht worden zodat de tuin zich kan ontwikkelen naar het beeld dat bij het ontwerp voor ogen was. Ook is het zo dat een tuin, indien het volwassen stadium bereikt is, met goed onderhoud vele jaren op dat niveau kan blijven. Op deze manier zal de tuin niet over zijn hoogtepunt heen groeien en blijft zijn optimale vorm behouden.
 

Particulieren


Wij kunnen het u een stuk makkelijker maken. Of u nu regelmatig of af en toe onderhoud wilt laten uitvoeren, wij bieden een passende oplossing. Wat dacht u van een onderhoudscontract op basis van uw tuin, uw wensen en uw budget? U weet wat u krijgt en wat het kost. Of wilt u dat wij op regiebasis komen? Alles is maatwerk en gaat in overleg met u. Tevens ondersteunen wij u met adviezen en het geven van waardevolle tips. Daarnaast houden wij contact met u voor het uitvoeren van een voorjaarsbeurt c.q. najaarsbeurt van uw tuin.
 

Zakelijk


Hoveniersbedrijf Baan Hofman is ook op de zakelijke markt actief. Wij voeren voor veel bedrijven het onderhoud uit. Een goed onderhouden bedrijfstuin is immers het visitekaartje van ieder bedrijf.
 
Onze dienstverlening in het onderhoud hebben wij vertaald naar transparante en eenvoudig opgezette onderhoudspakketten. Indien gewenst kunnen wij de verschillende pakketten aanpassen aan de wensen en behoeften van uw bedrijf. Tevens is het mogelijk om per onderdeel van een locatie aan te geven welk pakket van toepassing is.
Interessante Artikelen


Hoveniersbedrijf Baan Hofman, alle rechten voorbehouden. Realisatie door: mVm-Webdesign
--/--