• 078 - 616 6681
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderhoud volgens afspraak

  • Hoveniersbedrijf Baan Hofman
  • Hoveniersbedrijf Baan Hofman

Tuinonderhoud

De tuin bestaat voor een deel uit levende elementen en deze hebben onderhoud nodig. Laat uw tuin onderhouden gebaseerd op een onderhoudscontract dat precies aansluit bij uw tuin, wensen en budget.

Het belang van tuin onderhoud

Het architectonisch ontwerp van uw tuin vormt de basis van de buitenruimte. Om de tuinarchitectuur compleet tot zijn recht te laten komen, dient de tuin onderhouden te worden. Planten, struiken, bomen en zelfs vijvers hebben sturing nodig en dit neemt de vorm aan van periodiek tuinonderhoud. Wanneer een tuin het volwassen stadium bereikt heeft, kunt u de tuin laten onderhouden om ervoor te zorgen dat deze nog vele jaren op dat niveau kan blijven. Tuin onderhoud voorkomt dat diverse tuinonderdelen over het hoogtepunt heen groeien. Met andere woorden: dankzij regelmatig onderhoud van de tuin zal deze zijn optimale vorm behouden en haalt u het meest uit uw buitenruimte.

Tuin onderhoud op maat

Een tuin onderhouden is maatwerk. De verschillen tussen tuinen zijn niet alleen relevant voor tuin aanleg maar ook zeker als het gaat om het laten onderhouden van een tuin. Sommige tuinen hebben meer onderhoud nodig dan andere buitenruimtes. Daarom bieden wij een oplossing die zowel bij uw tuin als uw wensen en budget past. Wij zetten samen met u een onderhoudsplan op en gebaseerd op dit tuincontract wordt periodiek tuin onderhoud verricht. Zo kunt u uw tuin laten onderhouden en weet u precies waar u aan toe bent. Onze professionele en proactieve hoveniers in Dordrecht en omgeving zullen u daarnaast ondersteunen met adviezen en waardevolle tips. Alles voor een mooi onderhouden tuin.

Zakelijk tuin onderhoud in Dordrecht en omgeving

Ons middelgroot hoveniersbedrijf verzorgt particulier en zakelijk tuin onderhoud in Dordrecht en omstreken. Een goed onderhouden tuin is immers het visitekaartje van uw bedrijf, de entree tot uw merk. Wilt u een bedrijfstuin laten onderhouden in de buurt van Dordrecht? Wij hebben onze dienstverlening in het tuin onderhoud vertaald naar transparante onderhoudspakketten. Gebaseerd op de grootte van de tuin, soorten begroeiing en eventuele extra’s zoals een vijver of houten terras, bespreken wij welk pakket voor onderhoud van de tuin het beste past bij de wensen en behoeften van uw bedrijf. Vraagt de bedrijfstuin om meer maatwerk? Dan passen wij tuin onderhoud aan, zelfs per specifiek onderdeel van de tuin.

Uw tuin laten onderhouden door onze professionele hoveniers? Neem contact op

 

Na ruim 35 jaar ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen hebben wij zoveel vakkennis en ervaring opgedaan dat wij met alle tuinen raad weten. Onze gediplomeerde hoveniers voeren professioneel tuin onderhoud in Dordrecht uit en weten precies wat er nodig is om het beste uit een tuin te halen. Het onderhoud van uw tuin wordt geregeld via één aanspreekpunt waar u voor alle vragen terecht kan. Wij kunnen tevens uw tuin onderhouden wanneer deze door een ander hoveniersbedrijf is aangelegd of onderdelen van de tuin renoveren. Wilt u weten wat wij voor het onderhoud van uw tuin kunnen betekenen? Neem contact op met Baan Hofman.Interessante Artikelen


Hoveniersbedrijf Baan Hofman, alle rechten voorbehouden. Realisatie door: mVm-Webdesign
--/--