• 078 - 616 6681
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blog van hoveniersbedrijf Baanhofman

Dankzij de zomerse temperaturen hebben we het afgelopen jaar veel van het buitenleven kunnen genieten. Heerlijk met z’n alle in de tuin! Onze trendwatchers hebben de tuintrends het afgelopen jaar goed in de gaten gehouden. In dit blogartikel blikken we terug op de tuintrends van 2022.vogels in je tuin lokken

Wil jij het liefst elke dag wakker worden met het vrolijk getsjilp van koolmeesjes, merels en mussen? Dan is het zaak om jouw tuin aantrekkelijk te maken voor vogels! Hoe je dat doet? Wij geven je 4 tips om vogels naar je tuin te lokken.


plantenziekten bestrijden

Planten staan aan de basis van het leven op aarde. Ze maken zuurstof en reinigen water, zijn goed voor uw afweersysteem en maken bovenal iedereen blij. Echter kunnen planten, net zoals u en ik, ook ziekten krijgen. Erg vervelend, want deze ziekten weerhouden uw planten ervan om in volle glorie te bestaan. Gelukkig weten we als hoveniersbedrijf in Dordrecht inmiddels veel over plantenziekten. Zo weten we niet alleen manieren om plantenziekten te bestrijden, maar ook hoe we ze kunnen voorkomen. In dit artikel leren wij u meer over plantenziekten en hoe u deze het beste aan kunt pakken. Zo zorgt u ervoor dat uw tuin weer een bron van geluk wordt. 


Planten zijn de beste vrienden van iedere tuinier! Niet alleen geven ze kleur, levendigheid en leven aan een tuin, maar ze spelen ook een belangrijke rol bij het gezond houden van het ecosysteem. Zo zorgen al uw prachtige planten in de tuin niet alleen voor zuurstof, maar helpen ze daarnaast ook de kwaliteit van de grond te verbeteren. Kortom, er zijn veel goede redenen om planten in uw tuin te zetten. In dit artikel geven we met plezier een aantal opties!


Interessante Artikelen


Hoveniersbedrijf Baan Hofman, alle rechten voorbehouden. Realisatie door: mVm-Webdesign
--/--