• 078 - 616 6681
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoveniersbedrijf Sliedrecht – Hovenier voor Tuinonderhoud in Sliedrecht

Heeft u al een tijd de wens om uw tuin eens te vernieuwen, of wilt u zelfs de complete tuin laten verbouwen in Sliedrecht? Hoveniersbedrijf Baan Hofman helpt u graag bij dit proces. Wij weten als geen ander hoe lastig het is om die eerste stap te zetten en de schop in uw gazon te steken. Gelukkig zijn er hoveniersbedrijven zoals Baan Hofman die u graag helpen. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in het vertalen van uw wensen naar een nieuwe tuin. Wij ontwerpen uw tuin, leggen deze voor u aan en onderhouden uw nieuwe tuin voor zolang u dat wenst.

Hoveniersbedrijf Baan Hofman Sliedrecht

Hovenier Sliedrecht; voor al uw wensen

Hoveniersbedrijf Baan Hofman is een tuinspecialist en hovenier in Sliedrecht en omstreken. Met inmiddels meer dan 35 jaar ervaring snappen wij als geen ander dat het verbouwen van een tuin makkelijk is gezegd dan gedaan. Kent u uw eigen tuinwensen wel? En heeft u wel de expertise om uw wensen te vertalen naar een eindresultaat? De kracht die wij hebben is dat we alle disciplines omtrent het ontwerpen-, verbouwen- en onderhouden van uw tuin in eigen huis hebben. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Baan Hofman helpt u van het tuinontwerp tot het onderhouden van uw tuin

Het verbouwen en inrichten van uw tuin is niet snel gedaan. Hier gaat namelijk wat voorbereiding aan vooraf. Hoveniersbedrijf Baan Hofman helpt u graag bij het realiseren van uw ideale tuin. Van het ontwerpen tot het onderhouden van uw tuinen. Wij regelen het.

Tuinontwerp

We verbouwen geen tuin zonder ontwerp. Het tuinontwerp is namelijk de basis van uw droomtuin, inclusief al uw wensen, behoeften en andere voorzieningen. Tevens nemen we de stijl van uw interieur mee, evenals de stijl van uw woning. Door gebruik te maken van de meest recente trends zorgen we er samen voor dat uw nieuwe tuin geheel naar uw wens wordt ontworpen.

Tuinaanleg

Indien u akkoord gaat met het tuinontwerp is de volgende stap om daadwerkelijk uw tuin aan te leggen. Met plezier leggen we een compleet nieuwe voor- en/of achtertuin aan. Al doen we net zo graag een deel van uw tuin! Ook wanneer u van plan bent om samen met uw buren of andere naasten een tuin gezamenlijk aan te pakken kunt u bij Baan Hofman terecht. Door de jaren heen zijn we inmiddels specialist geworden in het uitvoeren van collectieve bouw- en renovatiewerkzaamheden van tuinen.

Tuinonderhoud

Na een mooi ontwerp en het aanleggen van uw tuin bent u nog niet van ons af. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u uw nieuwe tuin goed te (laten) onderhouden. Een tuin bestaat immers uit levende elementen. Daarom is het zaak om die levende elementen goed te verzorgen. Om meerdere jaren te kunnen genieten van uw tuin, komen wij na het verbouwen van uw tuin ieder jaar een keer langs om uw tuin te verzorgen.

Op zoek naar een hovenier in Sliedrecht?

Is het tijd voor een nieuwe tuin maar bent u niet in staat om zelf uw wensen te vertalen naar een uiteindelijke tuin? Dan helpt hoveniersbedrijf Baan Hofman u graag verder. Neem gerust contact met ons op want onze medewerkers staan u graag te woord.


Hoveniersbedrijf Baan Hofman, alle rechten voorbehouden. Realisatie door: mVm-Webdesign
--/--