• 078 - 616 6681
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoveniersbedrijf Papendrecht – Hovenier, tuinonderhoud & Tuinaanleg in Papendrecht

Woont u in Papendrecht en bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf die uw tuin geheel naar wens kan ontwerpen, aanleggen én onderhouden? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Baan Hofman op het juiste adres! Met inmiddels meer dan 35 jaar ervaring weten we alle particuliere- en zakelijke klanten blij te maken met tuinen op maat!

Hoveniersbedrijf Baan Hofman Papendrecht

Hovenier Papendrecht; voor al uw tuinprojecten

Hoveniersbedrijf Baan Hofman is een middelgrootbedrijf dat tuinen ontwerpt, aanlegt en onderhoudt. Bij Baan Hofman gaan we zelfs een stapje verder. Wij weten dat klanten behoefte hebben aan een stukje zekerheid. Daarom geven wij standaard één jaar garantie op al onze werkzaamheden en beplanting. Daarnaast hebben we na aanleg van uw tuin ieder jaar weer contact over het jaarlijkse onderhoud van uw nieuwe tuin. U wilt uw tuin natuurlijk niet laten verwilderen, toch?

Van Tuinontwerp tot de Tuinaanleg; Hoveniersbedrijf Baan Hofman verzorgt het

Het aanleggen van een tuin is niet zomaar gedaan. Daarvoor is de tuin een te belangrijk onderdeel van het huis. Om u te ontzien van uw zorgen omtrent uw tuin helpt Baan Hofman u graag bij het gehele proces. Van het ontwerp, naar het aanleggen tot het onderhouden.

Tuinontwerp

Het ontwerp van uw tuin is cruciaal voor het vervolg van het proces. Bij Baan Hofman besteden we veel aandacht aan het ontwerpen van uw tuin. Voor het maken van het ontwerp zijn uw wensen ontzettend belangrijk, weet u zelf al wat u wel en wat u niet wilt? Ook de stijl van uw woning en de omgeving worden meegenomen in het tuinontwerp. Door het gebruiken van vernieuwende- en stijlvolle elementen wordt uw tuin een unieke plek in uw leefomgeving.

Tuinaanleg

Indien u akkoord gaat met het tuinontwerp is het tijd om uw droomtuin aan te leggen. Mocht u de wens hebben om alleen een deel van uw tuin te verbouwen, ook dan bent u bij hoveniersbedrijf Baan Hofman op de juiste plek. Wij doen namelijk ook gespecificeerde tuinaanleg. Heeft u de wens om met uw buren eenzelfde stijl in uw tuin te nemen? Ook dan helpen wij u graag! Wij zijn inmiddels specialist in het collectief uitvoeren van werkzaamheden in meerdere tuinen.

Tuinonderhoud

Het aanleggen van een tuin is deel één, het onderhouden ervan is fase twee. Een tuin bestaat vaak uit levende elementen, zoals bloemen, planten en andere gewassen. Vooral de eerste jaren na aanleg van uw tuin is het belangrijk om goed tuinonderhoud te laten plaatsvinden, zodat de tuin zich ontwikkelt naar wat u tijdens het ontwerp voor ogen had. Zelfs wanneer de tuin is volgroeid is het belangrijk om te het blijven onderhouden. Zo blijft uw droomtuin namelijk langer in optimale vorm!

Dus; Tuin verbouwen?

Heeft u interesse in het laten verbouwen van uw tuin, door middel van een tuinontwerp of zoekt u juist iemand die uw ontwerp kan uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op want wij staan u graag te woord!


Hoveniersbedrijf Baan Hofman, alle rechten voorbehouden. Realisatie door: mVm-Webdesign
--/--