• 078 - 616 6681
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blog van hoveniersbedrijf Baanhofman

Wilt u een tuin aanleggen? Dit kunnen wij voor u betekenen

De tuin is een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen en waar u gezellige momenten beleeft met vrienden en familie. Stiekem is een tuin veel belangrijker dan de meesten denken. Met name in Nederland. Aangezien in ons kikkerlandje een ‘binnen cultuur’ heerst, is het goed om een tuin te hebben die u, onder andere, een frisse neus bezorgt op eigen terrein. Wilt u een tuin laten aanleggen, uw tuin een opknapbeurt geven of een combinatie hiervan? In dit artikel vertellen we u graag wat wij hierin voor u kunnen betekenen!


Professionals

Vaak wil men een complete tuin laten aanleggen. Uiteraard is dat bij ons mogelijk. Als hoveniersbedrijf kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden of ideeën uitvoeren. Daarnaast doen we ook aan gespecificeerde aanleg. Hierbij kunt u denken aan de aanleg van bepaalde onderdelen in een bestaande tuin of het renoveren van een tuin.

Collectief

Wist u dat het mogelijk is om kosten te besparen? Naast de aanleg van één tuin, is het ook mogelijk om dit collectief uit te voeren. Bent u bijvoorbeeld met meerdere mensen op zoek naar een expert op het gebied van tuinaanleg in de omgeving van Dordrecht? Wij doen gezamenlijke erfafscheidingen, grondwerkzaamheden, beschoeiingen en andere werkzaamheden in bijvoorbeeld nieuwbouwwijken. Het voordeel is dat de kosten dankzij deze manier van werken behoorlijk omlaag gaan.

Tuinarchitectuur

Bij Hoveniersbedrijf Baan Hofman wordt veel aandacht besteed aan de architectuur. Naast uw eigen wensen wordt er ook rekening gehouden met de stijl van uw woning en de omgeving. De tuin wordt op deze manier het verlengstuk van uw woning.

Tuinonderhoud

Een tuin vraagt nu eenmaal om regelmatig onderhoud. En dat kost best wat tijd en moeite! Wij kunnen u hier in ondersteunen als hoveniersbedrijf. Of u nu regelmatig of af en toe onderhoud wilt laten uitvoeren, wij kunnen in overleg met u zorgen voor ondersteuning. Daarbij kunt u denken aan een onderhoudscontract dat is opgesteld op basis van uw tuin, wensen en budget. Zo weet u wat te verwachten en bent u op de hoogte van alle kosten. Aangezien bijna alles maatwerk betreft, is het van belang dat we regelmatig overleg met u plegen. Tevens ondersteunen wij u met adviezen en het geven van waardevolle tips. Zo laten wij altijd weten wanneer het tijd is voor een najaars- of voorjaarsbeurt zodat uw tuin er weer tegenaan kan.

Lokale focus als Hovenier

Wij voeren al onze tuinwerkzaamheden uit in Dordrecht en omgeving. Zo onderhouden, ontwerpen en verzorgen wij ook tuinen in Zwijndrecht, tuinen in Sliedrecht en ook tuinen in Papendrecht. Dat maakt ons uniek als hovenier en zo kunnen wij zo veel mogelijk mensen ondersteunen en helpen met hun tuinen.

Kunt u goed hulp gebruiken bij het aanpakken van uw tuinwerkzaamheden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!


Interessante Artikelen


Hoveniersbedrijf Baan Hofman, alle rechten voorbehouden. Realisatie door: mVm-Webdesign
--/--