• 078 - 616 6681
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blog van hoveniersbedrijf Baanhofman

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in de buurt? Waarom wij u van dienst kunnen zijn!

De temperatuur begint langzaam te stijgen, de zon laat zich vaker zien en het wordt steeds groener buiten. De lente is in aantocht en de tijd om buiten te zijn is weer begonnen. In het ochtendzonnetje een kopje koffiedrinken in de tuin is natuurlijk het leukst als deze goed onderhouden is. Heeft u zelf geen groene vingers, of bent u gewoon op zoek naar advies? Wij kunnen u van dienst zijn!

Stijlvol van nature

Waar wij voor willen gaan, is ‘stijlvol van nature’ in zowel de aanleg als in het onderhoud. Bent u van plan een volledig nieuwe tuin aan te leggen, de tuin een opknapbeurt te geven of voor kleinere onderhoudsklussen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u bespreken we de wensen en mogelijkheden om er uiteindelijk de tuin van uw dromen van te maken.

Architectuur

Aan de basis van elke tuin staat een goed ontwerp door een tuinarchitect, hier besteden wij dan ook extra aandacht aan. Een goed begin is het halve werk. Heeft u zelf genoeg tuininspiratie opgedaan en een idee wat u wilt, of heeft u juist geen idee waar u moet beginnen? We komen graag eens langs om de mogelijkheden te bespreken en rond te kijken in de tuin om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Aan een tuin wordt met regelmaat minder gedaan dan aan het huis, terwijl dit eigenlijk een verlengstuk van uw huis zou moeten zijn. Een goed ontworpen tuin is minstens net zo belangrijk. 

Boomverzorging

Een boom in de tuin heeft veel voordelen. Een boom geeft hoogte aan uw tuin, zeker wanneer een tuin kleiner is kan er om deze reden voor worden gekozen bomen te planten. Daarnaast geeft het kleur, biedt het een huis voor vogels en u krijgt er ook nog eens meer privacy van. Het verzorgen van een boom is belangrijk en nemen wij graag voor u uit handen. We helpen u o.a. met het snoeien of bemesten van bomen. Ook controleren we de boom en voeren we veiligheidscontroles uit. 

Maatwerk

Het is goed mogelijk om de werkzaamheden op basis van een onderhoudscontract uit te voeren. Gezamenlijk bespreken we wanneer, wat en hoe vaak welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en daar worden de kosten voor berekend. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten.
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom niet en neem vandaag nog contact met ons op!


Interessante Artikelen


Hoveniersbedrijf Baan Hofman, alle rechten voorbehouden. Realisatie door: mVm-Webdesign
--/--