• 078 - 616 6681
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blog van hoveniersbedrijf Baanhofman

tuinonderhoud uitbesteden hoveniersbedrijf

Wilt u tuinonderhoud uitbesteden? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Iedere dag weer geniet u van uw zorgvuldig aangelegde tuin, maar het onderhoud schiet er nog weleens bij in. Of het werk wordt u te zwaar en u heeft simpelweg geen groene vingers. Dan is het uitbesteden van tuinonderhoud een uitkomst. Zo kunt u optimaal genieten van uw tuin en het zware werk overlaten aan een hoveniersbedrijf. Bij ons hoveniersbedrijf bent u voor tuinonderhoud aan het juiste adres.

Onderhoud op maat

Tuinonderhoud is maatwerk. Geen tuin is hetzelfde en ook de wensen verschillen van persoon tot persoon. Daarom werken wij altijd met onderhoudscontracten op maat. Perfect afgestemd op uw tuin, uw wensen en uw budget. Gezamenlijk bespreken we wanneer en hoe vaak welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en daar worden de kosten voor berekend. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

 

Seizoensgebonden onderhoud

Ieder seizoen vraagt om ander tuinonderhoud. Denk bijvoorbeeld aan het winterklaar maken van uw tuin of een voorjaarsbeurt. Door te kiezen voor seizoensgebonden onderhoud bent u er het hele jaar door van verzekerd dat uw tuin er mooi bij ligt. Als deskundig hoveniersbedrijf in Dordrecht kunnen wij u bovendien voorzien van tips en adviezen over snoeiwerk, boomverzorging, gazononderhoud en bemesting.

 

Incidenteel onderhoud

Het kan ook zijn dat u alleen voor grote klussen of bijvoorbeeld tijdens de vakantieperiode hulp bij het tuinonderhoud nodig heeft. Dan kunt u ervoor kiezen om onze expertise op afroep in te schakelen. Onze hoveniers helpen u graag bij incidentele, grote werkzaamheden zoals het rooien van bomen, reparatiewerkzaamheden aan het gazon of hulp na een flinke storm. Ook als u na uw vakantie graag terugkomt in een goed onderhouden tuin, dan kunt u gebruik maken van onze dienstverlening. Wij bespreken dan van tevoren met u welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

 

Tuinonderhoud voor bedrijven

Met een goed onderhouden bedrijfstuin geeft u een positief visitekaartje af aan uw klanten en bezoekers. En ook voor het personeel is het prettig als zij in de lunchpauze of tussendoor kunnen genieten van een mooi aangelegde en goed onderhouden tuin. Daarom bieden wij ook tuinonderhoud voor bedrijven aan. Hiervoor kunt u kiezen uit transparante en eenvoudig opgezette onderhoudspakketten. Indien gewenst kunnen wij de verschillende pakketten aanpassen aan de wensen en behoeften van uw bedrijf. Ook is het mogelijk om per onderdeel van een locatie aan te geven welk pakket van toepassing is.

 

Voor welk type tuinonderhoud u ook kiest, bij ons bent u verzekerd van een tuin die stijlvol van nature is én blijft. Voor al uw tuinonderhoud in Dordrecht en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie. Samen met u bespreken we de wensen en mogelijkheden om er uiteindelijk de tuin van uw dromen van te maken.


Interessante Artikelen


Hoveniersbedrijf Baan Hofman, alle rechten voorbehouden. Realisatie door: mVm-Webdesign
--/--